image.jpg

Mitä olisi vuodenvaihde ilman tavoitteita kesäkunnosta? En ajatellut jättää tätä klassista haavetta vuosi sitten käyttämättä vaan aloin kokeilemaan onneani oman kehon kehittämisessä. 

Kuntosali harjoittelu ollut itselle aina hyvin satunnaista painojen nostelua ennen vuoden2016 alkua, osittain sen takia, että joukkuepelit veti miestä puoleensa, mutta myös siksi, että sinkkuna yöelämä ja keskiolut saivat suuren siivun rajoitetusta vapaa-ajastani. 

Mulle kuntosali tarkoitti mahdollisuutta saada pelastaa oluen pöhöttämä temppeli, sekä jälleen neitojen sydämmiä sulattavat mahtavat lihakset . Toimintakyky on aina plussaa, mutta mitään suuria olon parantumista en ole kyllä huomannut missään vaiheessa ja keskioluen juomisen lopettamista seinään pidän ihan urbaanilegendana. Esimerkiksi voimatavoitteet eivät ole olleet ihan ominta lajia minulle, sinänsä ihan sama, mikä kilomäärä tangossa roikkuu, kunhan sillä saa lihasta. Nyt kuitenkin kun nostetaan penkistä jo reippaasti yli 100kiloa ja muut voimaliikkeet ovat nostaneet profiilia, alkaa kilpailuhenki herää ja tavoitteet näkymään myös kiloina paperilla. 

Tällä hetkellä helvetillinen dietti päällä. 

Mutta siinä tarinaa seuraavalle päivälle.